ΜΑΧΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ - ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ

Αυτή η ιστοσελίδα υποστηρίζει την Οργάνωση TAGMA (Trilateral Ancient Greek Martial Arts), που δημιούργησε ο Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος. Η Μάχη Επιβίωσης είναι η άοπλη μαχητική τέχνη και απευθύνεται σε όλους. Το Τρισκέλιον είναι η Ένοπλη Μαχητική τέχνη των προγόνων μας, καλλιεργώντας το Σπαθί, Δόρυ και Ασπίδα. Η Μάχη Σώμα με σώμα περιλαμβάνει πιο στοχευμένη άοπλη μάχη και μάχη με μαχαίρι, ραβδί. Σκοπός, είναι να διαδοθεί σε Έλληνες εκπαιδευτές Μ.Τ. καθώς και σε ξένους προωθώντας την Ελληνική κουλτούρα.

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΧΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ / ΠΑΜΜΑΧΟΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από την ομάδα του Παμμάχου με τους Κώστα Δερβένη, Σταμάτη Σταμάτογλου και Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο, σε σχολείο του ΚΕΝΑΠ, στην Κρήτη.


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση ενός σεμιναρίου, με θέμα την Μάχη Επιβίωσης του Παμμάχου, σε μέλη της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών και του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ στη Σούδα, με Διοικητή τον Αρχιπλοίαρχο Ιωάννη Γ. Παυλόπουλο. Οι συνημμένες φωτογραφίες είναι αποχαρακτηρισμένες και έχουν παρασχεθεί ευγενικά από τον διοικητή του ΚΕΝΑΠ. 

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας για την φιλοξενία στον Αρχιπλοίαρχο Παυλόπουλο, τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, και το προσωπικό του ΚΕΝΑΠ. Η επίσκεψη ήταν τιμή μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου